miranda hair & make-up, voor de mooiste dag van je leven

Miranda is al een aantal jaar zelfstandig ondernemer. Door jaren ervaring met bruidskapsels- en visagie, heeft ze zich volledig gespecialiseerd in het verzorgen van je uiterlijk op de mooiste dag van je leven: je bruiloft! Haar huisstijl was wat verouderd en ze wilde graag iets wat beter bij haar past. Maar hoe maak je zoiets en hoe vind je de juiste personen? Ze zat ‘met haar handen in het haar’ (haha). Gelukkig kennen Miranda en ik elkaar al een tijdje. En zo begonnen wij aan de merkensessie!

op zoek naar miranda's gezicht

Miranda Hair & Make-Up gaat een eigen salon openen! De stijl die Miranda voor ogen had is strak, simpel, licht, fris en een tikkeltje chique. Het grafische werk mag op deze stijl aansluiten. Miranda staat voor persoonlijkheid en een eerlijk advies, vertrouwen en geen gedoe. Ze is erg goed in haar vak en heeft een prachtig portfolio, de nieuwe branding moet deze professionaliteit ook uitstralen! 

Wil jij ook de identiteit van jouw merk of bedrijf vinden door middel van een merkensessie? Laten we een kop koffie drinken!

ja ik wil een merkensessie

communiceren binnen jouw huisstijl

Jouw huisstijl staat als een huis. Maar nu wil je communiceren; misschien flyers om te verspreiden, een brochure voor je nieuwste product of een belettering op je auto. Ik zorg dat elke communicatie uiting perfect bij jouw merk past.

meer over merkuitingen

miranda, eigenaar miranda hair & make-up:

De merkensessie gaf mij al vóórdat Mirjam het ontwerp presenteerde veel inzichten en inspiratie. We achterhaalde de visie en missie van van bedrijf Miranda Hair & Make-up, elementen waar ik eerder nooit mee bezig was. De merkensessie heeft mij focus gegeven in waar ik sta en waar ik naartoe wil. Dit in combinatie met het uiteindelijke ontwerp heeft mijn bedrijf een flinke boost gegeven: mijn uitstraling is nu even professioneel als mijn werk en mijn klantenbestand breidt zich dubbel zo snel uit als vorig jaar!

Wil jij ook een merkensessie voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op, dan bespreken we de mogelijkheden!

ja, ik wil een merkensessie