communiceren in jouw eigen huisstijl

Je hebt al een ijzersterke branding: jouw bedrijf staat! Nu heb je drukwerk nodig, of misschien een website. In ieder geval is het tijd om verder te borduren op jouw bestaande stijl. Maar het kan ook zijn dat je van plan bent om een (compleet) nieuwe doelgroep aan te spreken en daar je branding op wilt aanpassen. Wat het ook mag zijn, ik kan jou helpen met het achterhalen van je vraag en het vormgeven van jouw merkuitingen.

lees hoe ik dat doe

presenteren met drukwerk

Je hebt een mooi nieuw product en wil dit bij je doelgroep presenteren door middel van een brochure. Aan de hand van je doelgroep beoordelen we eerst of een brochure in dit geval inderdaad de beste manier van communiceren is. Zo ja, dan ontwerp ik die spetterende brochure, binnen jouw huisstijl. En anders zorg ik ervoor dat er ander passend drukwerk komt! 

geef mij een merkidentiteit

een digitale presentatie

Je kent het misschien wel: je presentatie staat als een huis, maar het mist nog een visuele onderbouwing. De deadline nadert. Help! Aan de hand van jouw verhaal maak ik een beeldende presentatie die je zal ondersteunen in je boodschap. Tenslotte blijft visueel beeld langer hangen en maakt je presentatie nét dat beetje interessanter.

meer over merkuitingen