jouw merk wil een identiteit

Jouw merk heeft een gezicht nodig. Wanneer je merk een duidelijke persoonlijkheid naar de wereld communiceert, kunnen mensen zich beter met je binden. Uiteindelijk zijn merken net mensen. Je hebt een klik, of je hebt het niet. Ik achterhaal de persoonlijkheid van jouw merk en luister naar je verhaal, je passie en je dromen. Ik verplaats mij in jouw wereld en vorm met aandacht en creativiteit een krachtige merkidentiteit die precies uitstraalt waar jij voor staat.

lees hoe ik dat doe

de persoonlijkheid van jouw merk

Of je nu een eenmanszaak hebt, zzp’er bent of de baas bent van een groot bedrijf. Misschien heb je een coachingpraktijk, een schoonheidssalon of verkoop je een tastbaar product in een winkel of webshop? Wat het ook mag zijn: je hebt een missie, een visie en dit is wat je wil uitstralen. Jouw branding moet precies laten zien wie je bent! Stoer en gewaagd, of eerder fijn en lief. Professioneel en betrouwbaar, of eerder jong en vernieuwend. Ik achterhaal wie jij bent en wat de persoonlijkheid is van jouw bedrijf.

eens kletsen over jouw merk?

een persoonlijk gezicht

Na het achterhalen van de jouw persoonlijkheid ga ik aan de slag met jouw branding. Door middel van een uitgebreid ontwerpproces maak ik jouw persoonlijkheid visueel. Bij branding gaat het niet alleen om het visuele gedeelte. Ik kijk naar het totale plaatje: de tone of voice, de communicatiekanalen, is er bewegend beeld nodig en welk geluid past er het beste bij? Elke uiting moet aansluiten bij jouw stijl. Zodra er zowel een duidelijke huisstijl als branding staat, kunnen we aan de slag me het doorvoeren van jouw nieuwe gezicht.

bekijk mijn portfolio